Planer för idag

Gå hem
Stor städa och göra julfint
Slinga mammas hår
Plugga inför prov och göra klart uppgifter
Sova

Kanske inte så jätte rolig dag men man måste ha tråkiga dagar ibland också tyvärr.

Klänningen fanns inte:(

Å jag som hade längtat hela veckan efter att köpa en klänning, så äntligen när jag kommer iväg till Stockholm idag så finns det bara två stycken kvar i storlek XL?! Å snacka om vad sur jag blev! Den är ju hur stor som helst på mig! Å är så sur och besviken just nu måste måste bara ha den vill ju så gärna ha den! Så ska in till Stockholm nästa vecka igen och kolla i en annan butik om den finns kvar. Hoppas hoppas att den finns, skulle jag bli överlycklig!

Jätte snyggt nattlinne

Snyggt nattlinne från www.evasunderkläder.se

Äntligen har jag fått beställa detta nattlinne från http://www.evasunderklader.se/
Dem har hur mycket snygga och sexiga underkläder som helst. Och jag älskar ju underkläder som alla vet.
Blev ett rött för snart är det ju jul och julfärgen för mig är ju röd så den blir nog perfekt:)
LÄNGTAR! LÄNGTAR LÄNGTAR!


vill ha julstämning

Gamal bild från förra året


Å vad jag längtar till julen just nu. Sitter just nu och lyssnar på konstiga, roliga och fina jul låtar med älsklingen. Har lust att göra riktig härligt julstämning hemma. Ta fram granen, fixa julbelysning och handla julklappar så klart och lägga dem under granen. Och det vore hur mysigt som helst om det kunde börja snöa riktigt härliga stora snöflingor och blir lika mycket snö som på bilden, å va mysigt! Tycker inte ni det?
Puss puss


Planer för imorgon

Ska sova hos Älskling idag så blir att vakna upp med honom sen kolla på två matcher som hans lag ska spela hemma. Senare vid 5-6 ska jag och mamma in till Norrtälje och hem till Linn. Hennes mamma Maggan och min mamma Karin ska ut på krogen så jag och Linn har huset för oss själva, NICE! Tror både jag och mamma kommer få det jätte kul. Längtar!


Kommer aldrig att sluta älska dig!



Finns inget underbare än att vara tillsammans med han!
Snart 11 måndader tillsammans.
Han är det bästa som någonsin hänt mig!
Han är verkligen mitt ALLT!


Sitter i skolan

Sitter i skolan just nu och har engelska, snart är det lunch, LÄNGTAR! Har bara druckit en kopp kaffe på hela dagen. Så är väldigt hungrig.
Slutar kvar över 1 idag as skönt! Ska vara med malin en stund sen ska jag åka hem och fixa mig sen blir det att träffa min snygging som fyller 16 imorgon. Så blir att  vara med honom i helgen men på söndag blir det plugg. Inte så jätte kul men måste man så måste man.


RSS 2.0