Klart

Va så nervös imorse så jag inte kunde äta att jag skulle åka och ta bort stygen. Men de gick bra förutom att jag svimmade... Så nu ska jag lägg mig och läsa denna bok och äta nötter.

Tror ingen förstår

Nu har det gått en vecka sen jag opererade mig bara 4 dagar kvar sen får jag ta bort stygnen och äntligen tvätta mitt hår igen!
Jag känner mig verkligen smutsig fast jag duschar kroppen och tar parfym på mig och gör allt för att hålla mig fräsch. Men vad kan man göra? Det är bara att stå ut sen hoppas jag aldrig behöva gå igenom samma operation igen, inte minst på 10 år alla fall.

Nu måste jag tänka på annat innan jag blir allt för deprimerad. Haha

Snart halloween

Det är snart Halloween ju och dags för maskerad fest så vad tycker ni...

Polis?


Eller

Sjuksköterska?



Lägtar efter HM paketet

Har beställt en BH så ni läste i förra inlägget




Visit hm.com

Och ett vit linne för mamma råkade krympa de förra



Visit hm.com


Och sen en jacka/kavaj



Visit hm.com


Fan va segt

Nu när man äntligen har hittat en BH i rätt storlek så måste man vänta 8 veckor innan man får de på posten! Asså jag blir så sur! varför gör de nästan bara BH ar upp till C?! Usch, och jag som älskar underkläder! Så hittar man en jätte läcker så finns de bara till C jag blir så förbannad!


Visit hm.com


I´m Back!

Hej på er alla läsare. De känns som de va flera år sen jag bloggade sist men de är kanske bara en halv år men ändå. Usch de har hänt så mycket i mitt liv om ni bara visste. Men jag tänker inte gå för långt bak i tiden nu.



Jag har bland annat fyllt år äntligen 17 år men de känns så meninglöst att fylla 17 år ingenting händer och sen är de ett helt år kvar tills man blir 18 år. Men hade de jätte trevlig födelsedag ändå, fick en jätte stor blomster buket från min älskling och en romatisk middag som vi ska ta när jag blir frisk igen.
Jag har operats så de är därför vi tar den senare.

Men ska försöka få mera tid så jag kan uppehålla er läsare om mitt liv och skvaller.


RSS 2.0