Jag är verkligen bortskämd!

Igår kom pappa hem med massor av saker till mig:) haha usch va bortskämd jag känner mig.
Jag fick:
 
Koss hörlurar 



En ny säng som jag sov underbart gott i inatt!

Och sist och inte minst


 Denna skönhet fick jag också!
Fan är jätte nöjd.

Snacka om att jag hade julafton igår :P

Tycker inte ni att jag är lite bortskämd? :P hihi


FREDAG!

Just nu sitter jag i skolan och ska ha snart matte sen slutar vi 14.10 men har utvecklingssamtal klockan 14.15 så måste stanna kvar en stund till. Det är något man verkligen inte vill göra på en fredag. Men men. Idag kommer pappa hem men min SÄNG!!!!!! Och mina hörlurar ska han också hämta ut jippi! LÄNGTAR! Sen blir det väll att vara med Jannice och Hanna en stund ikväll och sen sova hemma i min nya säng :)

Vad ska ni göra denna fredag då? :)


10 mars 2010

Idag har det varit en jätte skön dag. Fick sluta halv 11 så var hemma till 12 sen gick man och gymmade. Bara en person var på gymmet så det var riktigt skönt. Hade varit på Elgiganten och köpt en data mus till min älskling som han ville ha så han kom till gymmet och hämtade den sen fick jag en present av honom. Nämligen så kom hans föräldrar hem idag för dom har varit i Caribien i 2 veckor. Så han hade bett dom köpa en liten smink sett till mig. Har tyvärr ingen bild men det var hur fint som helst! Sen när jag träffade honom lite senare så fick jag två gulliga små parfymer av honom, dom luktade jätte gott. Är inte han för söt? :) Sen bjöd även hans familj mig på kebab tallrik så det var riktigt gott! Men får träna lite hårdare på gymet imorgon dårå men det var värt de:P  Men tyvärr så kommer inte min kväll vara lika skön som min dag måste nämligen plugga har prov imorgon :( men men det är bara att jobba på.
Ha en så trevlig kväll!

JÄVLA ICA!

Jag har längtat och längtat efter dom här hörlurarna och äntligen hade dom kommit så vi kunde ha hämtat ut dom på ica. Men nej det gick inte fast man hade koden och sms och skit. Man är tvungen att ha pappas legg och han kommer först hem på fredag! Till och med mamma var med och hon kunde inte hämta ut dom heller, inte ens hans fru och hon har legg och hur många jävlar har vårat efternamn med den stavningen och i den här lilla hålan! Å fan vad sur jag blev.  Fan vi hämtar ju ut paket där nästan en gång per vecka och dom känner igen oss vi har ju handlat där i 5 jävla år typ nästan varje dag! Å är så sur! Fan ska aldrig ditt igen fy fan säger jag bara! Fan för den där jävla fitt fjortisen som stod i kassan säger jag bara usch usch usch!

sista timmarna på lovet

Snart måste man sova för imorgon måste man upp tidigt för att de är skola igen. Inte någon man vill precis, skulle mycket hellre vilja vara hemma och sova men tyvärr så måste man. Men jag har haft ett trevligt lov. Men hoppas på att påsklovet blir mycket bättre, då borde våren ha kommit och solen tittat fram och man slipper ha på sig dom stora vinterjackorna.
Marcus tycker som jag han tycker också loven borde vara längre än en vecka. Men vårterminen går ju så himla fort så snart är sommarlovet här.
Är så trött på vinter nu vill bara ha Sommar!
Vilken årstid tycker ni om? :)

10 / 03 / 06

Idag var jag och mamma på Ikea


Denna 160x200 cm säng kommer till mig på torsdag! Längtar enormt mycket!


10/03/04

Är hos underbara älsklingen just nu. Vi ska snart se på snabba cash hoppas att den är bra :)
Imorgon ska vi upp lite tidare än vanligt har ställt våra klockor så vi inte sover bort hela dagen:P Vi ska in till Norrtälje och kolla på förlovningsringar och bara ha den mysigt :)
Men sen blir det gyma på friskis och svettis. Tyvärr måste jag ta det lite lugnt för jag tror jag har överansträngt ena armen så det gör fruktasvärt ont :( lite tråkigt.
Men nu blir det popcorn och film med Marcus:)
Hare så bra!

koss hörlurar porta pro



Dom här ska pappa beställa till mig och syrran imorgon. Snällt va? Så dom borde komma på posten om 2-3 dagar. LÄNGTAR!


Vill ha!

Det här är bara några få saker jag vill!



Från www.evasunderkläder.se




Från www.nelly.se




Hemlighet!

Från www.hm.se

Är det ingen annan än jag som är sjuk sugen på att byta ut hela gaderoben?
Jag skulle verkligen behöva massor med pengar just nu!

Vill ha! Vill ha! Vill ha!


Filmen ni måste se



Trubbel i paradiset
En film ni måste bara se!


RSS 2.0