IRRITERAD SOM FAN!

Petra jävla unge har tagit min bild! Tagen med min mobil, i mitt rum, på mig med min tröja! http://mittlivminblogg.blogg.se/2009/october/333.html?_tmp=0e9667c372744e191b94bc2726918e2f3bc29d0a


Snart är det slut på Torsdagen och vi närmar oss helgen

Idag blev det ingen skola för mig, SKÖNT! Börja med att missa bussen imorse med typ 2 min men tur så gick nästa efter en kvart. När vi kom till Tekniska så tog vi 73 till Karolinska sjukhuset och jag gjorde hörsel prov och sen se om jag skulle få besked om jag måste operera mitt öra igen. Men det blev goda nyheter. Har fått bättre hörsel och behöver inte opera mig än. Kanske om ett år, tio år eller aldrig mer men ändå nu kan jag lägga det bakom mig. Efteråt blev det massa shopping med syrran och mamma! Hitta min väska som jag hade velat ha jätte länge på accent så är jätte glad över den, sen köpt polotröja igen från H & M men det blev en grå den här gången, sen har jag köpt blanka leggins från Bikebook och till sist strumpbyxor från H & M också. Så är jätte glad över det, syrran shoppade massor hon med och allt passade jätte bra på henne. Sen när vi skulle åka hem så var det en skit gammal skit buss! Den ville inte stänga den bakre dörren så den öppnades sig lite på glänt hela tiden. Över 1 timme på den där skit bussen usch. Men är hemma nu alla fall, har tränat lite så nu ska jag sätta mig och plugga har redovisning i svenska imorgon och jag har inge betygskriterie vill ju ha VG men jaja får göra så gått det går. Men nu måste jag plugga vidare sen ska jag ta det lugnt en stund sen sova.

Hare så bra! Pussar


Blont eller Brunt? :)




Ska jag ha kvar mitt blonda eller färga denna hårfärg? :) HJÄLP MIG!


ja...

Ja ni, igår hände det massor med saker. FÖR MYCKET! Så det finns inte så mycket att berätta utom att det inte kommer göra det igen. ALDRIG!

Är hos älsklingen nu i alla fall och ska vara med honom hela kvällen och imorgon tills han åker och spelar match i tumba. Sen är det bara att dra hem och plugga, tyvärr.
puss på er

Fyller år!

Vaknade imorse klockan kvart över 6 av att syrran, mamma och pappa kommer in och sjunger för mig. Fick foundition, pärlörhängen och 500 kr. Pengar har man alltid nytta av. Har varit en jätte skön skoldag, imorse hade vi ingen vikarie så har hade rast till halv 12 så gick och åt 11 och då ställde sig hela klassen upp och sjöng för mig fan vad pinsamt det var men skönt att det är över nu.
Nu har jag bara datakunskap sen slutar jag för jag har redan gjort första delen av matte provet och andra delen ska vi först göra på måndag, Jätte skönt! Så ska hem till familjen som redan är hemma och sen vänta på älskling som jag saknar jätte mycket!
Har bestämmt att vi ska äta Kinamat och till efterrätt maräng sviss ska bli så himla gott älskar det! Sen ska jag väll få ännu mera presenter, ska bli spännade. Hittils har det varit en riktig härlig dag får se hur den slutar. Sen imorgon ska tjejerna fira mig jag undrar vad dom har hittat på men det får jag se då.
Puss så länge
 


Mindre än två timmar kvar! :):):)


Idag var jag på marknaden i Norrtälje och tryckte denna tröja är jätte glad över den. Marcus vill också ha en sån men han får vänta ett år till nästa, stackarn. Och om inte alls länge så är det den 8 oktober! Min FÖDELSEDAG! äntligen 16 år, ett år närmare 18. Tiden går sakta men jag kämpar på. Jag hoppas jag verkligen att jag får det jag önskar men man vet ju aldrig. Jag hoppas det blir en lyckad dag alla fall men berättar mer om den imorgon.
Nu ska jag hoppa i säng för det är skolan imorgon igen, suck.
Men puss på er och Godnatt :)


Festa ikväll!





Sitter just nu i mitt rum med Linn och väntar på att Hanna och Jannice ska bli klara. Sen ska vi åka till Söderhall moch ta bussen till norrtälje därifrån. Vi ska träffa lite klasskompisar och festa lite sen får vi se vad som händer. Jag hoppas på att det blir en rolig. Vad ska ni sötnosar hitta på då?:)
Puss på er


RSS 2.0