fick mina kläder från H&M idag

Äntligen fick jag min polotröja från H&M idag. Den är as skönt att ha på sig men var tyvärr lite för stor men det är bättre än för liten.


kärlek

Usch varför ska kärleken vara så jobbig ibland? varför är förhållande så komplicerade ibland? orkar inte just nu, men jag älskar dig! Du är allt och då menar jag allt! fast vi bråkar och grälar så är du allt för mig babe! förstår du det? Var inge meningen att såra dig, hatar mig själv just nu.

är så himla trött

Hallå, allt bra med er? Själv är jag hur trött som helst. Lång dag i skolan och sen börjar jag bli skoltrött. Det var inte alls länge sen det var sommarlov men det känns som evigheter sen längtar till höst lovet så man kan ta det lugnt och vila från alla jävla fucking läxor!
Men måste jag plugga lite till och försöka bli klar innan älsklingen kommer hit.
Puss på er


Plugga plugga plugga USCH!

Vaknade vid halv 10 hos älsklingen idag sen cyklade jag hem vid halv 11 för han skulle ha borta match. Direkt när jag kom hem började jag plugga och är fortfarande inte klar. Jag orkar inte plugga mer fattar inte ens vad jag läser längre är helt slut i huvudet. Men måste fortsätta måste bli klar är redan försenad men en uppgift och ligger efter i matten också! Egentigen borde jag inte ens blogga just nu har egentligen inte tid men jag måste ta en paus. Fan vad jag hatar läxor och jävla uppgifter!

HELVETE VAD STRESSAD JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GA.MA Ceramic CP1 ÄNTLIGEN!



PlattångOm 1-2 dagar kommer jag få denna underbara sak! Äntligen en ny och en bra plattång verkar det som. Fan vad jag längtar!!! :)


Behöver verkligen en ny plattång

PlattångGA.MA Ceramic CP1

Har kollat runt lite på plattånger och då hittade jag den här, GA.MA Ceramic CP1. Det är den bäst jag har hittat hittils. Har ni några bra tips på en riktigt bra plattång och vad tycker ni om den här? :)
Puss


Redan trött...




Usch klockan är inte ens mycket och jag börjar fan redan bli trött. INTE BRA! Det är för tidigt att gå och lägga sig. Så ska snart nog ta ett varmt skönt bad med älskling, ska bli jätte mysigt. Hoppas på att jag ska blir lite piggare också så jag inte somnar om 5 min, vore så typiskt mig.
Har bara varit en lugnt fredag för mig med tanken på förra fredag fy fan då vare fest. Haha
Vad har ni gjort då? Festat för fullt säkert? :)
Hör av mig kanske senare om jag orkar men säger Godnatt nu och alla får sova så gott!
Puss på er.

Beställt lite kläder fråb H&M


Ett par snygga Jenas Från H&M för 299 kr


En snygg narturvit Polotröja från H&M för 199 kr


Guitar Hero


Är hos pojken och spelar guitar hero. Asså fy fan vad kul det är! är inte speciellt bra, kör på easy men tror jag ska börja köra på medium om 2-3 låtar eller mer. Jag vill fan skaffa det här hemme. SUPER DUPER KUL håller ni inte med?!
Men nu ska jag pressa spelet en stund till. Byee!

inge vidare onsdag..

Jobbig dag idag, slutade halv 5 inge vidare. Sen när jag stod och väntade på bussen så självklart skulle det börja regna. Inge kul. Min dag har inte varit något vidare som ni kanske har läst? Sen blev det inte av något med tjejerna var för trött så är hos pojkvänen och tar det lugnt jag hoppas kvällen kommer sluta bra. Borde egentligen vara hemma, har typ ett ton läxor men orkar verkligen inte idag så får göra det en dag i helgen när jag har tid.
Har eran dag varit bra då? :) Puss

väldens stessigaste morgon

Usch börja hela dagen med att man försover sig! USCH! Var en kvart kvar till bussen skulle gå så hade bara 5 min på mig att fixa mig sen springa bort till bussen. Har inge smink, mjukisbyxer, linne och en tjocktröja blev inte alls som jag planerade igår kväll. Skulle sminka mig skit snygg idag och vara fin men men måste hända sånt här idag med.
Idag går jag till halv 5 igen usch inte speciellt kul. Sen får vi se om det blir myskväll idag med jannice och hanna. men hanna är inte i skolan och svarar inte på sms eller när man ringer så hon sover nog som vanligt.
Hörs sen Puss


väntar..

Sitter just nu och väntar på att älsklingen ska komma och sova här inatt, ska blir jätte mysigt:) Hans träning slutar om en kvart såfinns inte så speciellt mycket att göra så kan berätta lite om vad som händer imorgon. Imorgon är det skolan, sen dag blir det slutar först halv 5, suck! Men efter så blir det nog myskväll med Jannice och hanna. Blir nog jätte trevligt:)
Godnatt på er!


Har skaffat blogg

Nu har jag äntligen skaffat blogg. Var inte ett dugg intresserad innan, men har blivit det allt mer och mer intressead på sista tiden.
Mina kompisar läser mycket bloggar, sen började jag göra det så det var så intesset började.
Ska försöka lära mig lite mer hur man gör och så. Men min syrra vet ju, hon designade min blogg. Visst blev den snygg? Men ska fortsätta mixa lite med bloggen nu.
ha det bäst! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0